Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Log in als Cursist

 
Stichting Cai Hong  -  Jing Lian School  -  Gezondheid

Multiculturele samenwerking  -  Qi Gong en Tai Chi cursussen  -  Gezondheid en welzijnsinformatie

 

 

 

UPDATE m.b.t. CORONA VIRUS

Beste leden en oud-leden van de Jing Lian School voor Qi Gong & Tai Chi, hier volgt een korte update om jullie op de hoogte te houden over de voortzetting van de activiteiten van onze school.

Zoals wellicht bekend zitten we midden in een onzekere tijd voor wat betreft verspreiding en impact van het Corona Virus (CoVid 19). We zitten zelfs in het meest geïnfecteerde gebied hier rondom Uden, Erp en Boekel. Dus is het raadzaam om goed op te passen en verspreiding en besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Zeker aangezien veel van onze leden behoren tot een oudere leeftijdscategorie.

Omdat het verloop van de verspreiding en de impact daarvan zo onvoorspelbaar is en we ook de richtlijnen dienen te volgen van het RIVM, die steeds kunnen worden aangepast, is het onmogelijk om al duidelijkheid te verschaffen omtrent vervolg van de Tai Chi lessen en de Lezing van het ‘Jaar van de Rat’. Het enige wat we kunnen doen is jullie regelmatig informeren. We vragen daarvoor jullie begrip. Vrijdag 27 Maart is voor ons weer een moment waarop we kijken hoe de vlag erbij hangt en daarna zal er weer een volgende update naar jullie worden verzonden. Ons allerbelangrijkste doel is natuurlijk jullie gezondheid. Pas goed op jezelf en je naasten en hopelijk tot gauw.

Docententeam Jing Lian School

Contact

TCM Praktijk Chi-Verhoeven 
Hogeweg 12 (Industrieterrein)
5411 LP Zeeland (NBr)  Routekaart  
Stichting Cai Hong :
Chi Verhoeven: 0486-451558
Maria Verstraten: 06-24187877
Jing Lian School:
Berry Manders: 06-38393625

Relevante Links